Feestje vieren in de Limousine

Denken we aan Limousines, dan denken we aan statige wagens, waarin artiesten, nippend aan champagne, vervoerd worden naar gala's en it-events. Een vet, snoeihard feest, is niet direct de eerste associatie met de doorsnee limousine: maar ze bestaan!

Limo party

Iemand de uitzending met Roy Donders gezien, waarin de 'stylist van het zuiden' zijn verjaardag vierde? Het dak ging eraf; lekker luxe, lekker hard feestvieren in een dijker van een Limo. Het gaat dan vooral om de 15-persoons-limo, die met gemak 15 personen aan boord kan hebben en waarin toch genoeg ruimte overblijft voor het feestgedruis.

Wil je een lekker denderend volksfeest met karaoke, champagne en lasershow? Dan zijn dergelijke grote feest limousines uitermate geschikt voor je ;-). Maar je kunt natuurlijk het feest naar je eigen hand zetten. Wel een feest, maar liever geen 'fout-feest'? Dan maak je gebruik van de multimedia aan boord en kun je bijvoorbeeld een geweldige houseparty neerzetten.

De limousine wordt bestuurd door een privé chauffeur en je kunt optioneel kiezen voor catering aan boord. Binnen heel Nederland kun je snel aan de juiste limousine komen, want de meest uiteenlopende modellen & merken limousines zijn gemakkelijk te huur.

feestje, limosine huren, feest vervoer
Lees alles over Feestjes
Suzan
Bron: Permalink

Andere artikelen

Schoudertassen zijn hele praktische tassen, omdat je ze over je schouder kunt dragen. Dit kan zijn m... [...]
Verlichte dansvloeren zijn al jaren de trent bij feestjes. Wil jij zelf verlichte dansvloer huren? D... [...]
Vorige week was ik opzoek naar een nieuwe hoofdtelefoon, omdat mijn oude philips SHP6000 tijden... [...]
Sinds enkele weken heeft Nanda music een nieuwe sponsor en wel in de vorm van een populaire tas... [...]
Ben jij nog geen kenner in de muziek en wil jij graag weten wat het verschil is tussen een Akoestisc... [...]