Verlichte dansvloeren

Verlichte dansvloeren zijn al jaren de trent bij feestjes. Wil jij zelf verlichte dansvloer huren? Dan heb je keuze uit 4 verschillende types:

Patronen LED verlichte dansvloer

Onze Patronen LED dansvloeren zijn slechts enkele centimeters dik. Desondanks is de afstraalhoek van de LED’s prachtig groot dankzij een nieuwe generatie “super bright” SMD LED’s. Bij ons dus geen verlichte stipjes dansvloer.. De toplaag van de tegels is mat wit waardoor een schone en fris ogende verlichte dansvloer ontstaat. Dit type verlichte dansvloer is uitermate geschikt voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten waar Vlak of Pixel LED vloeren budgettair niet haalbaar zijn. Onze dansvloeren zijn absoluut veilig voor elke ondergrond dankzij de rubberen voetjes aan de onderkant van de delen. De gebruikte verlichting geeft een krachtig helder lichtschijnsel. Op iedere vierkante meter branden vierentwintig lichtpunten in vier kleuren. Omdat dit type verlichte dansvloer wordt aangestuurd door middel van voorgeprogrammeerde chases ontstaan zeer fraaie, speelse lichtpatronen.

Pixel LED 25 verlichte dansvloer

De Pixel LED 25 dansvloer is ontstaan door de sterk gestegen vraag naar betaalbare maar hoogwaardige pixel dansvloer. De resolutie is lager dan die van onze Pixel LED 64 vloer maar door de gigantische lichtopbrengst en de prachtige visuals is dit een volwaardig alternatief. De gebruikte SMD LED’s hebben een 140 graden afstraalhoek waardoor een grote en volle cirkel wordt weergegeven. De tegels zijn slechts 38mm dik en kunnen naadloos worden geplaatst waardoor een prachtige “strakke” dansvloer ontstaat. Tegen een geringe meerprijs (euro 4,25 /m1) is eventueel een schuine rand leverbaar die een haakse opstap voorkomt.

 

Vlak LED verlichte dansvloer

De authentieke 70′s disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De meer dan 720 leds per vierkante meter geven een prachtig helder licht. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur “gemixt” worden. Spectaculaire patronen en prachtige kleuren zijn in een handomdraai te realiseren.

Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %. De meest bekende verlichte dansvloer van Nederland! Ruim 350m2 voorraad.

 

Pixel LED 64 verlichte dansvloer

De pixel LED 64 verlichte dansvloer heeft 64 “full color” LED units per m2. Hij is daarmee het geavanceerdere broertje van de Pixel LED 25 dansvloer. Dit type wordt geleverd inclusief complete Arkaos media server met voorgeprogrammeerde visuals, teksten en animaties. Ook een simpel bedrijfslogo is perfect weer te geven op dit type dansvloer. De pixel LED dansvloer is ook als wand leverbaar. Hierdoor ontstaat één naadloos vloer/wand systeem.

 

Famous Music

Wil je een verlichte dansvloer huren tegen de scherpste prijzen? Wij verhuren verlichte dansvloeren aan bedrijven en particulieren tegen messcherpe tarieven volgens het “all-in” principe.

Kijk voor meer informatie op www.verlichtedansvloeren.nl

 

verlichte dansvloer, dansvloer, disco, , feestje
Lees alles over Disco
Bo
Bron: Verlichtedansvloeren.nl Permalink

Andere artikelen

Schoudertassen zijn hele praktische tassen, omdat je ze over je schouder kunt dragen. Dit kan zijn m... [...]
Vorige week was ik opzoek naar een nieuwe hoofdtelefoon, omdat mijn oude philips SHP6000 tijden... [...]
Denken we aan Limousines, dan denken we aan statige wagens, waarin artiesten, nippend aan champagne,... [...]
Sinds enkele weken heeft Nanda music een nieuwe sponsor en wel in de vorm van een populaire tas... [...]
Ben jij nog geen kenner in de muziek en wil jij graag weten wat het verschil is tussen een Akoestisc... [...]