Fraaie casual schoudertassen

Schoudertassen zijn hele praktische tassen, omdat je ze over je schouder kunt dragen. Dit kan zijn met korte hengsels, maar ook met een lange schouderband; eventueel zelfs crossbody. Op die manier houd je je handen vrij, waardoor schoudertassen bijvoorbeeld heel handig zijn voor op de fiets. Daarnaast is het vaak minder vermoeiend om een tas over je schouder te dragen dan in je hand. Je voorkomt daarmee een zere arm, maar met veel gewicht kan het zijn dat je na een tijdje last krijgt van je schouder. Dan is het goed om af en toe de tas aan de andere kant van je lichaam te dragen of toch even in je hand.

Schoudertassen zijn geschikt voor zowel heren als dames. Toch is er voor vrouwen veel meer keus dan voor mannen, als het gaat om schoudertassen. Voor vrouwen zijn schoudertassen al heel lang bedoeld als praktisch fashion item, terwijl tassen voor mannen meestal alleen gebruikt worden omdat ze praktisch zijn. Dat laatste verandert de laatste tijd wel; tassen worden ook voor mannen steeds meer een geaccepteerd mode accessoire. Er komen ook steeds meer echte heren schoudertassen op de markt, waardoor het voor mannen makkelijker wordt om een schoudertas te vinden die bij hen past. Daarnaast worden de telefoons steeds groter en zijn strakkere broeken in de mode. Om al je spullen toch mee te kunnen nemen zonder dat je broekzakken uitpuilen, is een tas ook gewoon heel handig.

Schoudertassen kunnen heel veel modellen en afmetingen hebben. Dat maakt schoudertassen voor heel veel gelegenheden geschikt. Een klein schoudertasje is makkelijk als je alleen je belangrijkste, kleine spulletjes mee moet nemen, terwijl een grote tas prima als sporttas of zelfs als weekendtas gebruikt kan worden. Een tussenmaat is makkelijk voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld als je naar school gaat of even de stad in moet. Daarnaast zijn shoppers ook schoudertassen en kunnen aktetassen soms ook aan een lange band over de schouder gedragen worden. Je ziet dus de schouderbanden bij heel veel verschillende tassen terugkomen, omdat het prettig en makkelijk draagt.

schoudertas, tassen
Lees alles over Tassen
Evelien
Bron: Permalink

Andere artikelen

Verlichte dansvloeren zijn al jaren de trent bij feestjes. Wil jij zelf verlichte dansvloer huren? D... [...]
Vorige week was ik opzoek naar een nieuwe hoofdtelefoon, omdat mijn oude philips SHP6000 tijden... [...]
Denken we aan Limousines, dan denken we aan statige wagens, waarin artiesten, nippend aan champagne,... [...]
Sinds enkele weken heeft Nanda music een nieuwe sponsor en wel in de vorm van een populaire tas... [...]
Ben jij nog geen kenner in de muziek en wil jij graag weten wat het verschil is tussen een Akoestisc... [...]